ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΡΙΑ? ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Διεύθυνση Συγγρού και Ζαλοκώστα 38 (έναντι νοσοκ. ΥΓΕΙΑ) Χαλάνδρι
Τηλέφωνο

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Το Ιατρείο

Στο ιατρείο της, όπου εργάζεται συνεχώς από το 2001, ασχολείται με την Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική και τα Οστεοενσωματούμενα Οδοντικά Εμφυτεύματα. 

Άννα Λεβή

 • Εργάζεται στο ιδιωτικό της ιατρείο από το 2001 που επέστρεψε από την Αμερική όπου μετά από 3 χρόνια εντατικής εκπαίδευσης ολοκλήρωσε την εξειδίκευση στην Οδοντική Προσθετική και απέκτησε τον τίτλο του Μaster of Dental Sciences στο Πανεπιστήμιο του Connecticut School of Dental Medicine USA, ένα απ’τα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα της χώρας.
 • Συνεργάτης του ΔΚΘΑ “υγεία”
 • Διδάσκει Ακίνητη και Κινητή Προσθετική στην κλινική της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996-1998 και από το 2001-2007
 • Διδάσκει ως Κλινικός Μέντορας στην Προπτυχιακή κλινική Πανεπιστημίου Connecticut, Farmington, CT, USA, Ιανουάριος 2001 – Ιούνιος 2001
 • Ακίνητη Προσθετική: διαγνωστικό κέρωμα, χύτευση, τελείωμα μεταλλικού σκελετού, τοποθέτηση πορσελάνης, χαρακτηρισμός πορσελάνης για ακίνητες μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις.
  Μάθηση βασιζόμενη στο πρόβλημα (Problem-Based Learning – PBL)
  Οδοντική Ανατομία και Μορφολογία,
  Ολικές Οδοντοστοιχίες
 • Συνεργάτης στην Έδρα Οδοντικής Χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Φεβρουάριος 1997 – Σεπτέμβριος 1997,Οδοντιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών

 Το Ιατρείο

Στο ιατρείο της, όπου εργάζεται συνεχώς από το 2001, ασχολείται με την Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική και τα Οστεοενσωματούμενα Οδοντικά Εμφυτεύματα.
Έχει εκτεταμένη εμπειρία στις οδοντικές προσθετικές αποκαταστάσεις και συστήματα οδοντικών εμφυτευμάτων, δίνοντας έμφαση πάντοτε στην αποκατάσταση της αισθητικής και της λειτουργικότητάς τους.
Η προσθετική οδοντιατρική που είναι το αντικείμενο της εξειδίκευσής της συμπεριλαμβάνει τη λεύκανση, την οδοντική ανάπλαση με όψεις σύνθετης ρητίνης (bonding), τις όψεις πορσελάνης, κεραμικά ένθετα και επένθετα, ολοκεραμικές στεφάνες και γέφυρες, μερικές/ολικές οδοντοστοιχίες και επένθετες οδοντοστοιχίες με στήριξη σε δόντια ή σε οδοντικά εμφυτεύματα αλλά και προσθετική μετά από ατυχήματα που προκαλούν μεγάλες βλάβες στο στόμα και τα δόντια.
Είναι εξειδικευμένη στην αντιμετώπιση συνδρόμων Κροταφογναθικής Διάρθρωσης και τη Γναθοπροσωπική Προσθετική, που περιλαμβάνει την προσθετική αποκατάσταση των ελλειμμάτων που προκύπτουν μετά από χειρουργικές επεμβάσεις για τη θεραπεία όγκων στην περιοχή του στόματος και προσώπου.
Είναι συνεργάτης του νοσοκομείου “υγεία” και συνεργάζεται ως Προσθετολόγος με κλινικούς ογκολόγους, ακτινοθεραπευτές & γναθοχειρουργούς από δημόσια και ιδιωτικά γενικά νοσοκομεία  απ΄όλη τη χώρα για την αντιμετώπιση του ογκολογικού ασθενούς, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ακτινο/χημειοθεραπεία.
Ασχολείται με όλο το φάσμα της οδοντιατρικής και παραπέμπει σε ειδικούς, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε Ελληνικά και Αμερικανικά επιστημονικά περιοδικά, έχει παρουσιάσει εργασίες της σε μεγάλα Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά συνέδρια και έχει παρακολουθήσει δεκάδες συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Το άρθρο που έγραψε μετά από την διατριβή του master της, δημοσιεύτηκε στο πλέον αναγνωρισμένο σε παγκόσμιο επίπεδο οδοντιατρικό περιοδικό, σχετικό με προσθετική και οδοντικά εμφυτεύματα (International Journal of Oral and Maxillofacial Implants 2003).
Είναι μέλος της Αμερικανικής Ακαδημίας Ακίνητης Προσθετικής, Αμερικανικού Κολλεγίου Προσθετολόγων και άλλων επιστημονικών εταιρειών.
Ασχολείται ενεργά με την κλινική έρευνα σχετικά με τα οδοντικά εμφυτεύματα στα πλαίσια της διδακτορικής της διατριβής, καθώς επίσης και με την έρευνα σχετικά με τα οδοντιατρικά κεραμικά υλικά.
Έχει εκτεταμένη εμπειρία στις οδοντικές αποκαταστάσεις, δίνοντας πάντα έμφαση στην επικοινωνία με τους ασθενείς της για την απόλυτη ικανοποίησή τους και την αποκατάσταση της αισθητικής και της λειτουργικότητάς τους και έχει μεγάλη εμπειρία σε πολλαπλά συστήματα οδοντικών εμφυτευμάτων.
Η διαρκής ενασχόλησή της με τη συνεχή εκπαίδευση εξασφαλίζει ότι οι ασθενείς της απολαμβάνουν πάντοτε την πλέον κατάλληλη, αποτελεσματική και εξελιγμένη οδοντιατρική φροντίδα.
 
 
logo.png
Συγγρού και Ζαλοκώστα 38
(έναντι νοσοκ. ΥΓΕΙΑ)
Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6896 597
E-mail: levi@prostheticdentistry.gr

Search